top of page

Over ons

Ricksports

Ricksports, de sportspecialist zaak van Maas en Waal

Ricksports is een sportspecialist zaak gelegen in Druten. In 2008 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een regionaal begrip. Alles wat met sport te maken heeft vind u bij ons. Voor ons is de klant (individueel of als vereniging) het belangrijkste. Wij nemen de tijd voor onze klant om het beste advies te kunnen geven. Dit verloopt in een sfeer die bij Ricksports past; ongedwongen, persoonlijk en altijd met een hoge kwaliteitsnorm. 

 

Diverse sporten

Ricksports kent diverse specialisten zoals wandel, hardlopen, hockey en voetbal. Op zoek naar nieuwste voetbalschoenen van Nike of Adidas? Of een nieuw trainingstenue? Bij Ricksports komen de grootste sportmerken voorbij. Ook vind je hier seizoen gerichte artikelen.


 
Graag verwelkomen wij u in onze winkel!
Hogestraat 69-1
6651BH Druten
0487-512545

Al van jongs af aan vond ik het sporten al het mooiste wat er was. Ik was vaak te vinden op het voetbalveld. Deze liefde heeft plaatsgemaakt voor een grote passie om een eigen sportzaak te openen. Bijna dagelijks sta ik in de winkel om jou te voorzien van het beste advies.

7 jaar geleden kwam ik binnen bij Ricksports. Sindsdien werk ik met veel plezier in deze mooie sportwinkel. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, op de wielrenfiets en bij het voetbalveld. Zo doe ik regelmatig mee met verschillende wielrenwedstrijden. Ik vind het leuk om klanten te helpen. Mijn doel is dat ze met een glimlach de winkel verlaten.

Rick Peters
 

Dylan den Biesen

Vashti Peters

Vanaf het begin van Ricksports ben ik actief bij de sportspecialist van Maas en Waal. Samen met man (Rick) sta ik bijna dagelijks voor u klaar om te helpen. Ik ga graag samen met mijn hond een stukje wandelen. Verder ben ik in de winter vaak in de bergen te zien. Wintersport is iets waar ik jaarlijks naar uit kijk. In de winkel vind ik het leuk om een praatje te maken met de klanten en ze te helpen met een goed advies.

bottom of page