top of page

Over ons

Ricksports, de sportspecialist zaak van Maas en Waal

Ricksports is een sportspecialist zaak gelegen in Druten. In 2008 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een regionaal begrip. Alles wat met sport te maken heeft vind u bij ons. Voor ons is de klant (individueel of als vereniging) het belangrijkste. Wij nemen de tijd voor onze klant om het beste advies te kunnen geven. Dit verloopt in een sfeer die bij Ricksports past; ongedwongen, persoonlijk en altijd met een hoge kwaliteitsnorm. 

 

Diverse sporten

Ricksports kent diverse specialisten zoals wandel, hardlopen, hockey en voetbal. Op zoek naar nieuwste voetbalschoenen van Nike of Adidas? Of een nieuw trainingstenue? Bij Ricksports komen de grootste sportmerken voorbij. Ook vind je hier seizoen gerichte artikelen.


 
Graag verwelkomen wij u in onze winkel!
Hogestraat 69-1
6651BH Druten
0487-512545
Ricksports

Al van jongs af aan vond ik het sporten al het mooiste wat er was. Ik was vaak te vinden op het voetbalveld. Deze liefde heeft plaatsgemaakt voor een grote passie om een eigen sportzaak te openen. Bijna dagelijks sta ik in de winkel om jou te voorzien van het beste advies.

Rick Peters
 

Vashti Peters

Vanaf het begin van Ricksports ben ik actief bij de sportspecialist van Maas en Waal. Samen met man (Rick) sta ik bijna dagelijks voor u klaar om te helpen. Ik ga graag samen met mijn hond een stukje wandelen. Verder ben ik in de winter vaak in de bergen te zien. Wintersport is iets waar ik jaarlijks naar uit kijk. In de winkel vind ik het leuk om een praatje te maken met de klanten en ze te helpen met een goed advies.

PHOTO-2023-03-28-11-55-36_edited.png

Dylan van Haren

Vanaf 1 januari 2023, ben ik werkzaam bij Ricksports. Met heel veel plezier werk ik bij deze mooie sportwinkel. In mijn vrije tijd dart ik veel op Eredivisie niveau en voetbal ik bij Unitas in het tweede elftal. Ik vind het leuk om klanten te helpen, mijn doel is dat ze met een glimlach de winkel verlaten. 

PHOTO-2023-03-28-11-54-54_edited.png

Hidde Smit
 

Na het afronden van mijn stage bij Ricksports, werk ik op de vrijdagavond een paar uurtjes in de winkel. Daarnaast heb ik een passie voor voetbal en speel ik bij Dio'30 in de Jo 17-2. 

PHOTO-2023-04-08-18-24-25_edited.png

Thijs Reijers
 

Mijn naam is Thijs Reijers en woon in Afferden. Op het moment studeer ik om gymdocent te worden op een basisschool. Daarnaast ben ik op de zaterdag bij Ricksports te vinden. Ik hoop jullie snel in de winkel te zien. 

Joey Dekkers
 

Na mijn twee weken stage te hebben afgerond bij Ricksports, ben ik in mijn vrije uurtjes vaak te vinden in de winkel. Daarnaast voetbal ik bij Dio'30 en ben ik spelers van de Jo 19-1. 

PHOTO-2023-06-23-09-08-43_edited.png
bottom of page